Om oss

2012 firade vi vårt 20-årsjubileum som produktionsbolag. Inledningsvis låg tyngdpunkten på 3D-animation för reklamfilm/ TV-vinjetter. Det senaste decenniet har vi utvecklat verksamheten och specialiserar oss idag på företagsfilm och visuell kommunikation.

Vi har behållit och utvecklat vår kompetens inom film/ animation/ postproduktion – samtidigt har vi i allt större utsträckning fördjupat oss inom konceptualisering, dramaturgi och genomförande.

Vårt löfte. Oavsett om du vill förverkliga en produktfilm, eventvinjett, imagefilm eller ett kundcase. Oavsett om det gäller en produktion för det lilla konferensrummet eller en internationell lanseringsfilm med 1000-tals människor som publik – så ger vi dig alltid samma löfte: Vi kommer arbeta passionerat för att skapa det som krävs för att din målgrupp ska känna, uppleva och förstå det du vill kommunicera. Det har vi gjort sedan 1992.

Vårt namn. Även om vi i vardagligt tal kallar oss ”image” – så heter vi egentligen image research. Det finns en anledning till det. Vi vet att en lyckad produktion kräver att vi som produktionsbolag förstår slutkundens verksamhet, förstår dina intentioner och ambitioner – och att vi kan identifiera oss med målgruppen. Många produktionsbolag brinner för att förverkliga sig själva. Vi brinner för att infria och överträffa dina förväntningar. Det förutsätter en gedigen research – en del vårt företagsnamn och en hörnpelare i vår produktion.